فروشگاه اینترنتی خرید لباس و پوشاک دیجی‌استایل

gallery
یقه دلبری

آموزش تصویری رسم الگوی ۵ مدل یقه‌ی دلبری زیبا

یقه‌ی دلبری چیست و چه چیز خاصی در این یقه وجود دارد که اکثر عروس‌ها حاضر نیستند برای خاص‌ترین لباس زندگی خود، به یقه‌‌ی دیگری فکر کنند؟ یقه‌ی دلبری، به عنوان یک انتخاب همیشگی برای طراحی لباس رسمی و نیمه رسمی خانم‌ها، از زمان‌های قدیم وجود داشته است. این یقه یقه‌ای زنانه، عاشقانه، دلفریب و در عین حال مدرن است. روش‌های زیادی وجود دارد که می‌توانید یقه‌ی دلبری مورد علاقه‌ی خود را طراحی کنید. با ما در این مطلب از مجله‌ی دیجی استایل همراه باشید تا رسم الگوی ۵ مدل یقه‌ی دلبری مرسوم و زیبا را به شما آموزش دهیم.

یقه‌ی دلبری (SweetHeart Neckline)

یقه دلبری

یقه‌ی دلبری یقه‌ای ساده و مسطح است که به دلیل شکل قلبی آن به اکثر اندام‌ها و فرم صورت‌ها می‌آید. این یقه از بالا به شکل قلب است و در مرکز سینه در یک نقطه صفر می‌شود. یقه‌ی دلبری، یک انتخاب محبوب برای لباس‌های مجلسی و لباس عروس است. اندام‌هایی که شانه‌های ریز و کوچک دارند، با یقه‌ی دلبری می‌توانند شانه‌هایشان را پهن‌تر نشان دهند. همچنین کسانی که استخوان ترقوه‌ی برجسته و زیبایی دارند و می‌خواهند تمرکز بر روی صورت و گردنشان بیشتر باشد نیز می‌توانند لباس‌هایی با این یقه‌ی زیبا را بپوشند.

انواع یقه دلبری

انواع یقه‌ی دلبری

یقه‌های دلبری با توجه به طراحی آن‌ها نام‌های مختلفی، مانند یقه‌ی دلبری باز، یقه دلبری ایستاده و… دارند. این یقه می‌تواند با توجه به فرم بدن یا صورت، باز یا بسته طراحی شود و متناسب با این طراحی کاربردهای مختلفی نیز دارد. برای مثال، یقه‌های دلبری باز برای لباس‌های مجلسی فوق‌العاده هستند و یقه‌های دلبری بسته و یا ایستاده برای لباس‌های رسمی‌تر کاربرد دارند.

رسم الگوی یقه دلبری

الگوی اولیه‌ی بالاتنه

برای رسم الگوی یقه‌ی دلبری، ابتدا الگوی اولیه‌ی بالاتنه را متناسب با اندازه‌های خود آماده کنید. الگوی بالا تنه‌ی خود را می‌توانید به هر روشی که دوست دارید، چه با پنس، چه با برش و … طراحی کنید. در اینجا الگوی بالاتنه با سایز ۳۸ را آماده کرده‌ایم.

یقه‌‌ی دلبری باز

در ادامه، طراحی و رسم ۴ مدل یقه‌ی دلبری را یاد می‌گیریم. در تمامی این طراحی‌ها،می‌توانید بازشوی عرضی و طولی یقه (بازشوی عرضی: میزان باز شدن یقه از سرشانه و بازشوی طولی: میزان باز شدن یقه در خط وسط جلو) را به دلخواه خود و متناسب با اندام خود طراحی کنید. برای مثال، اگر بالاتنه‌ی پهنی دارید بازشوی طولی لباس را بیشتر و یقه را کشیده‌تر طراحی کنید و اگر شانه‌ و سینه‌های کوچکی دارید، بازشوی عرضی لباس را بیشتر در نظر بگیرید.

مدل اول

یقه‌ی دلبری باز۱

۱.
ابتدا بازشوی عرضی و طولی مورد نظرتان را روی الگو اعمال کنید. در اینجا میزان بازشوی عرضی ۳ سانتیمتر و بازشوی طولی را ۷ الی ۸ سانتیمتر در نظر گرفته‌ایم. نقاط A و B.

۲.
این نقاط را به صورت عمود به یکدیگر وصل می‌کنیم و از گوشه‌ی این دو خط عمود برهم، به اندازه ۲ تا ۳ سانتیمتر بالا می‌رویم (نقطه‌ی C).

۳.
از نقطه‌ی A به C و از C به B خطی به صورت هلال طراحی می‌کنیم.

۴.
در الگوی پشت میزان بازشوی عرضی را به اندازه‌ی همان مقداری که در الگوی جلو در نظر گرفته‌ایم، یعنی ۳ سانتیمتر، علامت می‌زنیم و بازشوی طولی را با توجه به میزانی که می‌خواهید یقه‌ی پشت باز باشد، از خط مرکزی پشت پایین می‌آییم (در اینجا ۱ الی ۲ سانتیمتر در نظر گرفته‌ایم). نقاط E و D.

۵.
این نقاط را به صورت خطی هلال بهم وصل می‌کنیم.

مدل دوم

یقه‌ی دلبری باز۲

در این مدل، از نقطه‌ی A به صورت خطی صاف به نقطه‌ی C رسم می‌کنیم و بعد به نقطه‌ی B خطی به صورت هلال طراحی می‌کنیم.

مدل سوم

یقه‌ی دلبری بسته

در این طراحی، بازشوی عرضی را کمتر در نظر می‌گیریم تا خط بالایی یقه‌ی دلبری را به صورت خطی کج طراحی کنیم. از میزان بازشوی عرضی قبلی که ۳ سانتیمتر بود، هر میزانی که می‌خواهید داخل شوید و به نقطه‌ی C وصل کنید. سپس از نقطه‌ی C خطی به صورت هلال به نقطه B رسم کنید.

توجه کنید که بازشوی عرضی را به همان اندازه که در جلو علامت زده اید، برای پشت نیز اعمال کنید.

مدل چهارم

یقه‌ی دلبری باز۴

در این مدل، نقطه‌‌ی A به C را به صورت خطی هلال و نقطه‌ی C به B را به صورت خطی با هلال کمتر رسم کنید.

یقه‌‌ی دلبری ایستاده

یقه‌ی دلبری ایستاده

۱.
برای رسم یقه‌ی دلبری ایستاده ابتدا الگوی اولیه بالاتنه خود را آن طور که می‌خواهید آماده کنید. اگر بخواهیم لباسمان دکمه خور داشته باشد، به سرتاسر خط مرکزی جلو ۲ سانتیمتر برای جادکمه اضافه می‌کنیم.

۲.
سپس هلال یقه را پر می‌کنیم. اگر بازشوی عرضی داشتیم از سر بازشوی عرضی یقه را پر می‌کنیم. به این صورت که از خط مرکزی جلو خطی صاف بالا می‌آییم و از سر بازشوی عرضی هم خطی صاف به آن عمود می‌کنیم. بهتر است در این مدل بازشوی عرضی نداشته باشیم یا در حد ۰.۵ تا ۱ سانتیمتر داشته باشیم. از نقطه‌ی A و B به اندازه ۳ سانتیمتر بالا می‌رویم و این نقاط را بهم وصل می‌کنیم.

۳.
از نقطه‌ی M به اندازه ۰.۵ سانتیمتر داخل می‌شویم و از این نقطه، به صورت خطی هلال به وسط سرشانه وصل می‌کنیم.

۴.
از همان نقطه، یقه‌ی دلبری را متناسب با اندام و مقدار بازشویی که می‌خواهیم طراحی می‌کنیم.

۵.
در الگوی پشت، بازشوی عرضی را مانند جلو علامت می‌زنیم و به همان شیوه‌ی جلو، یقه‌ی پشت را نیز پر می‌کنیم.

۶.
از نقاط C و D به اندازه‌ی ۳ سانتیمتر بالا می‌رویم و به یکدیگر وصل می‌کنیم.

۷.
از نقطه N به اندازه‌ی ۰.۵ سانتیمتر داخل می‌شویم. و به صورت خطی هلال به وسط سرشانه رسم می‌کنیم.

۸.
از نقطه‌ی C به اندازه‌ی ۱ تا ۱.۵ سانتیمتر بالا می‌رویم. و به صورت هلال به ۰.۵ سانتیمتری که داخل شده بودیم وصل می‌کنیم.

در آخر

یقه دلبری

یقه‌ی دلبری، یک یقه‌ی بسیار محبوب است که اکثر خانم‌ها شیفته‌ی آن هستند و حداقل یک بار آن را امتحان کرده‌اند. این یقه با پارچه‌هایی چون ساتن، ابریشم و گیپور و همچنین لباس‌های بلند بسیار شیک و جذاب به نظر می‌رسد. همینطور می‌توانید با پارچه‌هایی مثل لینن یا کتان، یک پیراهن یقه دلبری مناسب مهمانی عصر طراحی کنید و بدوزید. یقه‌ی دلبری ایستاده نیز برای یک مانتوی رسمی یا کت مناسب است. پیشنهاد می‌کنیم دوخت آن را یک بار تجربه کنید و از پوشیدن آن لذت ببرید.

دیدگاه خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز با * علامت گذاری شده اند.